ירקות צלויים בסגנון אנטיפסטי

 

 

מרכיבים:

ברוקולי

כרובית

חציל

בטטה

זוקיני

פלפל צהוב

פלפל אדום

פלפל ירוק

 

לרוטב:

3 כפות עלי טימין טרי

4 כפות חומץ בלסמי משובח (כחצי כוס)

3 כפות שמן זית

2-3 גבעולי רוזמרין

4 שיני שום מעוכות

מלח

פלפל

 

הוראות הכנה:

לחתוך את הירקות לפרוסות בעובי בינוני

לפרק את הכרובית והברוקולי לפרחים

למעוך את השום קלות עם סכין

לערבב היטב את הרוטב עם התבלינים והירקות

לכסות ולאפות בחום של 250 מעלות כ 60 -40 דקות עד ריכוך

 

טיפ שלי:

אפשר 10 דקות אחרונות לצלות ללא כיסוי אך להזהר שלא ישרף

 

מחפשת מתכון קל, טעים וללא סוכר?

הגעת למקום הנכון

מתכונים ללא סוכר

© 2013 Batya Elimelech

רוצה לשמוע מה ללקוחות שלי יש להגיד עלי?

סיפורים אישיים

רוצים להיות מאוזנים יותר? כל מה שרציתם לדעת על איזון הסוכרת נמצא בדיוק כאן

הכתבות שלי

רחוב אבא קובנר 4 תל אביב | 050-5330655 | אימייל:batyae@hotmail.com | פייסבוק:facebook.com/batyaeli