סלמון ברוטב אסיאתי

 

 

מרכיבים:

1 ק"ג פילה סלמון/סטייק סלמון

 

למרינדה:

כסנטימטר ג'ינג'ר טרי קצוץ דק

3 שיני שום כתושות

פלפל צ'לי קצוץ לפי הטעם

3 כפות סויה

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

1 כפית שמן שומשום

1 כף דבש

1 כף שמן

הוראות הכנה:

לכתוש את שיני השום

לקצוץ את הגי'נג'ר ללא הקליפה

בקערה לערבב את כל החומרים יחדיו ולפזר בצורה אחידה על הדג

להניח בתבנית ולאפות בחום של 200 מעלות כ 10-15 דקות

 

 

טיפים שלי:

אפשר להשרות את הדג במרינדה מספר שעות במקרר להעצמת הטעמים

אני מורחת בנדיבות את הרוטב על הדג ואופה בתנור על רשת עם תבנית מתחת (לניקוז השומן) 10-12 דקות

אם משתמשים ברוטב dark סויה שהוא סמיך ומתוק יותר אפשר לוותר על הדבש

אפשר לבשל בטטות בנפרד וכאשר הן מתרככות להוסיף לדג ולאפות יחד עם הרוטב בתבנית

 

מחפשת מתכון קל, טעים וללא סוכר?

הגעת למקום הנכון

מתכונים ללא סוכר

© 2013 Batya Elimelech

רוצה לשמוע מה ללקוחות שלי יש להגיד עלי?

סיפורים אישיים

רוצים להיות מאוזנים יותר? כל מה שרציתם לדעת על איזון הסוכרת נמצא בדיוק כאן

הכתבות שלי

רחוב אבא קובנר 4 תל אביב | 050-5330655 | אימייל:batyae@hotmail.com | פייסבוק:facebook.com/batyaeli