כרובית צלויה בתנור

(מתכון בנוסח הכרובית בתנור של אייל שני)

מרכיבים:

1 כרובית

1 כף שמן זית

מלח, פלפל

הכנה:

לחמם תנור לחום גבוה (250 מעלות)

להכניס את הכרובית הפוכה עם העלים כלפי מעלה לתוך סיר שבו אפשר לכסות אותה במים.

ברגע שהמים רותחים להוסיף כפית מלח

לבשל כ 10-15 דקות 

לאחר מכן להוציא את הכרובית ולהעביר לתבנית על גבי נייר אפייה

לזלף שמן זית ולעטוף את הכרובית עם הידיים בשמן בצורה אחידה

לתבל במלח ופלפל

לצלות בתנור עד שהכרובית משחימה ואף העלים נשרפים.

בתיאבון!

100 גרם כרובית מכילה כ 4 גרם פחמימות. 

 

 

מחפשת מתכון קל, טעים וללא סוכר?

הגעת למקום הנכון

מתכונים ללא סוכר

© 2013 Batya Elimelech

רוצה לשמוע מה ללקוחות שלי יש להגיד עלי?

סיפורים אישיים

רוצים להיות מאוזנים יותר? כל מה שרציתם לדעת על איזון הסוכרת נמצא בדיוק כאן

הכתבות שלי

רחוב אבא קובנר 4 תל אביב | 050-5330655 | אימייל:batyae@hotmail.com | פייסבוק:facebook.com/batyaeli