מרק כרובית קרמי

 

 

 

מרכיבים:

 

1 בצל קצוץ

2 גזרים חתוכים לפרוסות

2 שיני שום

1 כף שמן זית

1 כף עלי טימין טריים

1 כפית רוזמרין יבש

2\1 כפית אבקת קארי

3\1 כפית אגוז מוסקט

לפי הטעם-אבקת צ'ילי יבש, מלח,פלפל

3 עלי דפנה

4\3 כוס חלב

2 ליטר מים

 

הוראות הכנה:

לטגן את הבצל הקצוץ עם הגזר,טימין ופלפל שחור במעט שמן זית.

להוסיף את השום הכתוש ולטגן דקה

להוסיף את הכרובית

להוסיף את המים עד לכיסוי , אבקת המרק ועלי הדפנה

לבשל את הכרובית עד שהיא מתרככת

להוציא את עלי הדפנה לפני הטחינה!

כאשר הכרובית מתרככת לטחון עם בלנדר ידני

להוסיף את החלב

להוסיף את התבלינים-את הצי'לי (מעט) את הקארי ,מלח ואגוז מוסקט

לבשל עוד כ 5 דקות ולהוסיף עוד תבלינים אם יש צורך לפי הטעם.

 

  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב אבא קובנר 4 תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים.