מרק כרובית קרמי

 

 

 

מרכיבים:

 

1 בצל קצוץ

2 גזרים חתוכים לפרוסות

2 שיני שום

1 כף שמן זית

1 כף עלי טימין טריים

1 כפית רוזמרין יבש

2\1 כפית אבקת קארי

3\1 כפית אגוז מוסקט

לפי הטעם-אבקת צ'ילי יבש, מלח,פלפל

3 עלי דפנה

4\3 כוס חלב

2 ליטר מים

 

הוראות הכנה:

לטגן את הבצל הקצוץ עם הגזר,טימין ופלפל שחור במעט שמן זית.

להוסיף את השום הכתוש ולטגן דקה

להוסיף את הכרובית

להוסיף את המים עד לכיסוי , אבקת המרק ועלי הדפנה

לבשל את הכרובית עד שהיא מתרככת

להוציא את עלי הדפנה לפני הטחינה!

כאשר הכרובית מתרככת לטחון עם בלנדר ידני

להוסיף את החלב

להוסיף את התבלינים-את הצי'לי (מעט) את הקארי ,מלח ואגוז מוסקט

לבשל עוד כ 5 דקות ולהוסיף עוד תבלינים אם יש צורך לפי הטעם.

 

מחפשת מתכון קל, טעים וללא סוכר?

הגעת למקום הנכון

מתכונים ללא סוכר

© 2013 Batya Elimelech

רוצה לשמוע מה ללקוחות שלי יש להגיד עלי?

סיפורים אישיים

רוצים להיות מאוזנים יותר? כל מה שרציתם לדעת על איזון הסוכרת נמצא בדיוק כאן

הכתבות שלי

רחוב אבא קובנר 4 תל אביב | 050-5330655 | אימייל:batyae@hotmail.com | פייסבוק:facebook.com/batyaeli