דג במנגולד

 

 

מרכיבים:

1 חבילת פילה סול או בקלה

1 חבילת תרד

1 חבילת מנגולד

1 חבילת פטריות חורש או פורטבלה

2 חבילות שמנת לבישול 10% שומן

3 שיני שום כתושות

כף גדושה חרדל דיז'ון גרגירים

מיץ מרבע לימון

כף עלי טימין טרי

מלח, פלפל שחור, פלפל צ'ילי גרוס

 

הוראות הכנה:

בקערה נפרדת לערבב היטב את השמנת עם החרדל בעזרת מזלג

 

במחבת רחבה ושטוחה עם מכסה:

לחתוך את הגבעול הלבן של המנגולד מהעלה ולקצוץ לפרוסות

לטגן במעט שמן זית את עלי הטימין

אח"כ להוסיף את הלבן של המנגולד ולטגן מספר דקות לריכוך

לאחר מיכן להוסיף את הפטריות חתוכות גס

להוסיף את המנגולד חתוך גס

להוסיף את התרד

להוסיף את השום הכתוש

לטגן מעט

להוסיף את הדג לירקות ולטגנו מעט כ 2-3 דקות

להוסיף את השמנת עם החרדל למחבת ולבשל עוד כ 5 דקות עד שהדג מוכן

 

טיפ שלי:

אפשר להכין את אותו המתכון עם  חצי קילו של רצועות חזה עוף ואז נתחיל את התהליך עם טיגון במעט שמן את העוף עד שהוא כמעט מוכן והוצאתו לכלי.

טיגון הירקות על פי אותו הסדר

הוספת העוף בחזרה למחבת

הוספת השמנת והחרדל

ובישול עוד כ 5 דקות עד שהעוף מוכן סופית

 

מחפשת מתכון קל, טעים וללא סוכר?

הגעת למקום הנכון

מתכונים ללא סוכר

© 2013 Batya Elimelech

רוצה לשמוע מה ללקוחות שלי יש להגיד עלי?

סיפורים אישיים

רוצים להיות מאוזנים יותר? כל מה שרציתם לדעת על איזון הסוכרת נמצא בדיוק כאן

הכתבות שלי

רחוב אבא קובנר 4 תל אביב | 050-5330655 | אימייל:batyae@hotmail.com | פייסבוק:facebook.com/batyaeli