מרק פלפלים צהובים של אהרוני עם טוויס שלי

 

 

 

מצרכים:

 

8 פלפלים צהובים

2 כפות שמן זית

2 שיני שום קצוצות גס

3 עלי מרווה טריים

1 כף עליי טימין

1 בצל קצוץ דק

5 כוסות מרק עוף צח

חצי כפית שבבי פלפל צ'ילי חריף

לפי הטעם -מלח,פלפל

 

 

 

הכנה:

חותכים את הפלפלים לקוביות

מחממים בסיר את השמן ומכניסים את הטימין והמרווה כשהשמן קר

מטגנים את הבצל עד השחמה ואחר כך מוסיפים את הפלפלים, השום מלח ,פלפל וצ'ילי עד שהפלפלים מתרככים.

אחר כך מוסיפים את מרק העוף (או מים +כף אבקת מרק עוף) ומבשלים עד שהפלפלים רכים לגמרי

כשהפלפים רכים, לטחון את המרק במעבד מזון ידני

 

לקישוט:

שמנת לבישול 10%

אגוזי מלך

גבינה בולגרית

בזיליקום

 

  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב אבא קובנר 4 תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים.