• בתיה אלימלך

כרעי עוף צלויים עם ירקות בתנור

מתכון קליל וטעים ומנחם בכל ולכל עונות השנה.

כרעי עוף צלויים עם ירקות בתנור

רכיבים:

6 כרעי עוף

2 שומר

2 פלפלים אדומים

3 גבעולי סלרי

1 פלפל צהוב

1 ראש סלרי

4 שיני שום מעוכות

לתיבול:

שמן זית 2 כפות

3 גבעולי עלי רוזמרין טריים

3 כפות עלי טימין טריים

1 כפית כמון

1 כפית צ'ילי גרוס

2 כפיות פפריקה מתוקה


הכנה:

הוראות הכנה:

לחמם את התנור מראש ל -200-230 מעלות

לקלוף את הירקות הרלוונטיים ולחתוך לחתיכות עבות

להוסיף מהתבלינים על הירקות עם השום ולערבב היטב

להניח מעל הירקות את כרעי העוף

לתבלן את הכרעיים כך שכולם יקבלו מכל התבלינים

לכסות את התבנית

לצלות כ 40 דקות כשהתבנית מכוסה

להסיר את הכיסוי

ולצלות עוד כ 20 דקות עד השחמה

* טיפים:

ניתן להסיר את העור לפני הצלייה או להכין עם העור ולהסירו לאחר הבישול

בתיאבון


#מגזיןסוכרת #מתכונים #עוףובשר


  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב הרוגי מלכות 7 א' תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים. 

אפיון ועיצוב אתר קופי אידית - סוכנות וויקס ישראל