מתכון קליל וטעים ומנחם בכל ולכל עונות השנה.
רכיבים:
6 כרעי עוף
2 שומר
2 פלפלים אדומים
3 גבעולי סלרי
1 פלפל צהוב
1 ראש סלרי
4 שיני שום מעוכות
לתיבול:
שמן זית 2 כפות
3 גבעולי עלי רוזמרין טריים
3 כפות עלי טימין טריים
1 כפית כמון
1 כפית צ'ילי גרוס
2 כפיות פפריקה מתוקה
הכנה:
הוראות הכנה:
לחמם את התנור מראש ל -200-230 מעלות
לקלוף את הירקות הרלוונטיים ולחתוך לחתיכות עבות
להוסיף מהתבלינים על הירקות עם השום ולערבב היטב
להניח מעל הירקות את כרעי העוף
לתבלן את הכרעיים כך שכולם יקבלו מכל התבלינים
לכסות את התבנית
לצלות כ 40 דקות כשהתבנית מכוסה
להסיר את הכיסוי
ולצלות עוד כ 20 דקות עד השחמה
* טיפים:
ניתן להסיר את העור לפני הצלייה או להכין עם העור ולהסירו לאחר הבישול
בתיאבון
Comments