• בתיה אלימלך

מרק אפונה מרטיט...

אפונה - ירוקה - משביעה והפעם במרק...

המרק לא רק יפה הוא גם טעים ובריא

מרכיבים:

1 חבילה קטנה של אפונה יבשה

3 גזרים

1 שורש פטרוזיליה

1 ראש סלרי

חופן גבעולי סלרי דקים

4 שיני שום כתושות

2 כפות שמן  זית

2\1 כף אבקת מרק בטעם עוף

צ'ילי יבש, 2\1 כפית כורכום , 1 כפית כמון, 2\1 כפית אבקת שום

מלח,פלפל

צרור פטרוזיליה קצוצה


הוראות הכנה:

לקלוף ולקצוץ בצל, ראש סלרי, שורש פטרוזיליה, גזרים

לטגן עם מעט שמן זית+טימין טרי את הירקות

עד שמתרככים מעט,

להוסיף את האפונה,

לתבל,

להוסיף כ2 ליטרים של מים ולבשל כ 20 דקות.

לטחון במערבל ידני על פי רמת הסמיכות הרצויה,

לבשל עוד כ 5-10 דקות עד שהאפונה מתרככת

לכבות את האש ולפזר פטרוזיליה.


בתיאבון!

#מגזיןסוכרת #מתכונים #מרקים


  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב הרוגי מלכות 7 א' תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים. 

אפיון ועיצוב אתר קופי אידית - סוכנות וויקס ישראל