כל כך הרבה טעם בכל ביס
מרכיבים:
1 גזר
1 כרישה
1 קישוא
חתיכת דלעת נאה
2\1 ראש סלרי
1 שורש פטרוליה
1 כף שמן זית
1 כפית עלי טימין טריים
מיץ מחצי או לימון שלם
חופן קוסברה
וחופן פטרוזליה
1.8 ליטר מים רותחים
הוראות הכנה:
לקלוף ולחתוך את הירקות
את הכרישה עדיף לשטוף היטב לאחר החיתוך לפרוסות
לחמם בסיר שמן זית
להוסיף את עלי הטימין
לטגן את הכרישה
לאחר מכן את שאר הירקות והשום
לכסות במים
לבשל כ 40 דקות על אש בינונית
לוודא שהירקות התרככו
לטחון היטב
להוסיף את הפטרוזליה והקוסברה
לטחון שוב
לתבל במלח פלפל ולימון
לערבב היטב
לבשל עוד 2-3 דקות ולהגיש!
בתיאבון
コメント