• בתיה אלימלך

מתכון לקבב דג טעים ומהיר

מתאים להכנה במחבת או על הגריל

קבב דג כל כך קל להכין לבד

מרכיבים: 700 גרם דג נקי מעצמות ועור (אפשר להשתמש בפילה דג לברק/מוסר/דניס טרי אם יש, או דג קפוא שהופשר מראש וסונן מנוזלים) חופן פטרוזליה שן שום 3-4 פרוסות פלפל ירוק חריף טרי ביצה 4 כפות פירורי לחם / קמח שקדים מיץ מלימון מלח פלפל כף שמן זית

הכנה: לקצוץ את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת עיסה אחידה לחמם מחבת עם שמן (לא צריך הרבה) עם הידיים ליצור קציצות או קבבים לטגן או לצלות על הגריל כ 2-3 דקות מכל צד

במידה ומכינים בצורת קבב, יש לתת צריבה קלה מכל הצדדים להעביר לנייר סופג (אם טוגן במחבת) להגיש עם טחינה או מטבל יוגורט ועוד מיץ לימון מלמעלה

ובתיאבון!


#מגזיןסוכרת #מתכוןללאסוכר #קבבדג #עלהאש #דלפחמימה

  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב הרוגי מלכות 7 א' תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים.