top of page

מתכון לקבב דג טעים ומהיר

תמונת הסופר/ת: בתיה אלימלך בתיה אלימלך

מתאים להכנה במחבת או על הגריל

מתכון לקבב דג טעים ועסיסי
קבב דג כל כך קל להכין לבד


מרכיבים: 700 גרם דג נקי מעצמות ועור (אפשר להשתמש בפילה דג לברק/מוסר/דניס טרי אם יש, או דג קפוא שהופשר מראש וסונן מנוזלים) חופן פטרוזליה שן שום 3-4 פרוסות פלפל ירוק חריף טרי ביצה 4 כפות פירורי לחם / קמח שקדים מיץ מלימון מלח פלפל כף שמן זית

הכנה: לקצוץ את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת עיסה אחידה לחמם מחבת עם שמן (לא צריך הרבה) עם הידיים ליצור קציצות או קבבים לטגן או לצלות על הגריל כ 2-3 דקות מכל צד

במידה ומכינים בצורת קבב, יש לתת צריבה קלה מכל הצדדים להעביר לנייר סופג (אם טוגן במחבת) להגיש עם טחינה או מטבל יוגורט ועוד מיץ לימון מלמעלה

ובתיאבון!


573 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page