אם אתם רוצים ללמוד איך להכין טופו בקלות ואף פעם לא היה לכם אומץ לנסות, זה המתכון המושלם בשבילכם!
מרכיבים:
1 חבילת טופו קשה
1 חבילת פטריות פורטבלה
2-3 שיני שום כתושות (או יותר לפי הטעם)
3 כפות שמן זית
1 כפית גדושה של תבלין שוארמה
פלפל צ'ילי חריף לפי הטעם
חופן פטרוזיליה, כוסברה קצוצה או בצל ירוק קצוץ
מלח, פלפל לפי הטעם
להגשה-
חופן נדיב של עלי בייבי
טחינה
הכנה:
נגרד את הטופו הקשה בפומפיה בחלק הרחב ביותר (ראה תמונה מטה).
בקערה נשרה את הטופו עם 1 כף שמן זית, תבלין שווארמה ו 2 שיני שום כתושות לפחות כחצי שעה.
נחתוך את הפטריות לפרוסות,
נחמם במחבת 2 כפות שמן זית ונטגן את הטופו 2-3 דקות,
נוסיף את הפטריות, והפלפל ולמי שרוצה עוד שום כתוש, נטגן 3-4 דקות נוספות ונוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
הגשה:
בצלחת שטוחה נפזר את עלי הבייבי, מעליהם את השווארמה,
מעל נקשט עם פטרוזליה, כוסברה או בצל ירוק
ונטפטף מעט טחינה מלמעלה.
ובתיאבון!!
לפרטים נוספים על קורס בישול דיגיטלי לסוכרת - לחצו כאן
❤️
בתיה
header.all-comments