top of page

סלט אבוקדו ברגע

תמונת הסופר/ת: בתיה אלימלך בתיה אלימלך

עכשיו זה הזמן להכין גוואקמולי

לא רק במקסיקו
לא רק במקסיקו

מרכיבים:

אבוקדו בשל שלם

1 עגבניה

½ בצל (לבן או סגול לתוספת צבע)

1 לימון

פלפל צ'ילי טרי לפי הטעם

1 שן שום קטנה כתושה

1 כפית שמן זית

מעט מלח ופלפל


אופן ההכנה:

לקצוץ את הבצל, הצ'ילי והעגבניה לקוביות

לקלוף את האבוקודו ולחתוך לקוביות קטנות

לערבב את הירקות יחד

לתבל בשום כתוש, לימון סחוט, מלח פלפל

להוסיף כפית שמן זית

לערבב היטב


ניתן להכניס את כל המרכיבים למערבל מזון לקבלת משחה חלקה


בתיאבון



145 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Kommentarer


bottom of page