• בתיה אלימלך

סלט אבוקדו ברגע

עכשיו זה הזמן להכין גוואקמולי

לא רק במקסיקו
לא רק במקסיקו

מרכיבים:

אבוקדו בשל שלם

1 עגבניה

½ בצל (לבן או סגול לתוספת צבע)

1 לימון

פלפל צ'ילי טרי לפי הטעם

1 שן שום קטנה כתושה

1 כפית שמן זית

מעט מלח ופלפל


אופן ההכנה:

ללקצוץ את הבצל, הצ'ילי והעגבניה לקוביות

לקלוף את האבוקודו ולחתוך לקוביות קטנות

לערבב את הירקות יחד

לתבל בשום כתוש, לימון סחוט, מלח פלפל

להוסיף כפית שמן זית

לערבב היטב


ניתן להכניס את כל המרכיבים למערבל מזון לקבלת משחה חלקה


בתיאבון


#מגזיןסוכרת #מתכונים #ממרחים


47 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול