• בתיה אלימלך

סלט אבוקדו ברגע

עכשיו זה הזמן להכין גוואקמולי

לא רק במקסיקו

מרכיבים:

אבוקדו בשל שלם

1 עגבניה

½ בצל (לבן או סגול לתוספת צבע)

1 לימון

פלפל צ'ילי טרי לפי הטעם

1 שן שום קטנה כתושה

1 כפית שמן זית

מעט מלח ופלפל


אופן ההכנה:

ללקצוץ את הבצל, הצ'ילי והעגבניה לקוביות

לקלוף את האבוקודו ולחתוך לקוביות קטנות

לערבב את הירקות יחד

לתבל בשום כתוש, לימון סחוט, מלח פלפל

להוסיף כפית שמן זית

לערבב היטב


ניתן להכניס את כל המרכיבים למערבל מזון לקבלת משחה חלקה


בתיאבון


#מגזיןסוכרת #מתכונים #ממרחים


  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב אבא קובנר 4 תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים.