עוגיות טחינה וסילאן

 

 

מרכיבים:

200 גרם טחינה גולמית

200 גרם סילאן

250 גרם קוואקר

100 גרם חמוציות מיובשות

10 תמרים מיובשים (עדיף מסוג מהג'ול)

100 גרם אגוזי מלך קלופים

 

 

הכנה:

לחמם תנור על חום של 170 מעלות

לערבב יחד את הטחינה והסילאן

לקצוץ מעט את אגוזי המלך והתמרים

להוסיף את הקואקר, החמוציות, האגוזים והתמרים לבלילה

לערבב היטב (אפשר עם הידיים)

להרטיב מעט את הידיים במים ולהכין עוגיות פחוסות

להניח על נייר אפייה ולאפות במשך 20 דקות.

 

מחפשת מתכון קל, טעים וללא סוכר?

הגעת למקום הנכון

מתכונים ללא סוכר

© 2013 Batya Elimelech

רוצה לשמוע מה ללקוחות שלי יש להגיד עלי?

סיפורים אישיים

רוצים להיות מאוזנים יותר? כל מה שרציתם לדעת על איזון הסוכרת נמצא בדיוק כאן

הכתבות שלי

רחוב אבא קובנר 4 תל אביב | 050-5330655 | אימייל:batyae@hotmail.com | פייסבוק:facebook.com/batyaeli