כרעי עוף צלויים עם ירקות בתנור

 

 

  

מרכיבים:

6 כרעי עוף

2 שומר

2 פלפלים אדומים

3 גבעולי סלרי

1 פלפל צהוב

1 ראש סלרי

4 שיני שום מעוכות

לתיבול:

שמן זית 2 כפות

3 גבעולי עלי רוזמרין טריים

3 כפות עלי טימין טריים

1 כפית כמון

1 כפית צ'ילי גרוס

2 כפיות פפריקה מתוקה

 

מלח, פלפל

הוראות הכנה:

לחמם את התנור מראש ל -200-230 מעלות

לקלוף את הירקות הרלוונטים ולחתוך לחתיכות עבות

להוסיף מהתבלינים על הירקות עם השום ולערבב היטב

להניח מעל הירקות את כרעי העוף

לתבלן את הכרעיים כך שכולם יקבלו מכל התבילינים

לכסות את התבנית

לצלות כ 40 דקות כשהתבנית מכוסה

להסיר את הכיסוי

ולצלות עוד כ 20 דקות עד השחמה

בתיאבון

 

טיפים:

ניתן להסיר את העור לפני הצלייה או להכין עם העור ולהסירו לאחר הבישול

  

 

מחפשת מתכון קל, טעים וללא סוכר?

הגעת למקום הנכון

מתכונים ללא סוכר

© 2013 Batya Elimelech

רוצה לשמוע מה ללקוחות שלי יש להגיד עלי?

סיפורים אישיים

רוצים להיות מאוזנים יותר? כל מה שרציתם לדעת על איזון הסוכרת נמצא בדיוק כאן

הכתבות שלי

רחוב אבא קובנר 4 תל אביב | 050-5330655 | אימייל:batyae@hotmail.com | פייסבוק:facebook.com/batyaeli