שווארמה צמחונית

 

מרכיבים:

1 חבילת טופו

1 חבילת פטריות פורטבלה

1 בצל

1 שן שום

1 כף שמן זית

1 כפית תבלין לשווארמה

מיץ מחצי לימון

חופן כוסברה קצוצה

מלח

הכנה:

לחתוך את הבצל הטופו והפטריות לרצועות

לחמם שמן זית במחבת

להוסיף את הבצל

לטגן קלות

להוסיף את רצועות הטופו ולטגן 2-3 דקות מכל הצדדים

להוסיף את הפטריות ולטגן 1-2 דקות

לאחר מכן לכתוש את השום ולטגן

להוסיף את תבלין השווארמה והמלח

לערבב היטב ולטגן עוד 1-2 דקות

לקצוץ את הכוסברה ולהוסיף ומעל את מיץ הלימון

ובתיאבון

טופו מכיל כ 2 גרם פחמימה ל100 גרם- דל מאוד בפחמימות.

  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב אבא קובנר 4 תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים.