ריבת תפוח בדבש מתובלת

 

 

מרכיבים :

1 ק"ג תפוחים ירוקים חמוצים

100 גרם דבש

800 גרם סוכר

1 כפית ציפורן

1 כוכב אניס

2 מקלות קינמון

1 כף מיץ לימון

 

הכנה:

לחתוף את התפוחים לקוביות

להוסיף את כל המרכיבים

לבשל על אש בינונית תוך כדי ערבוב כשעה עד שעה וחצי עד לקבלת עיסה במרקם של ג'לי שמשאירה שובל עם הכף

לאחסן בצנצנת יפה

 

  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב הרוגי מלכות 7 א' תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים.