עוף צלוי עם ירקות ברוטב אסיאתי

 

 

מרכיבים:

6 כרעי עוף מחולקים לשוק וירך ללא עור

כחצי ק"ג דלעת

3 קישואים

חבילת פטריות שמפניון טריות

3-4 רצועות פלפל צי'לי חריף טרי

 

 

לרוטב:

3 כפות רוטב צ'ילי מתוק

3 כפות סויה

כפית שמן שומשום

כפית שמן קנולה

2 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ דק

3 שיני שום כתושות.

פלפל שחור

 

 

הוראות הכנה:

לחמם תנור ל200 מעלות

לחתוך את הירקות לקוביות (את הדלעת ללא הקליפה)

להניח את העוף יחד עם הירקות

לערבב בצלוחית את כל מרכיבי המרינדה

להוסיף לעוף וילרקות את הרוטב ולערבב היטב כך שכל הירקות והעוף יצופו ברוטב

לצלות בתנור מכוסה כ 45 דקות +ללא מכסה עוד כ 15 דקות  עד לקבלת צבע שחום אך לא מיובש

בתיאבון

  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב אבא קובנר 4 תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים.