מרק ברוקולי טרי

 

 

 

חומרים:

 

כף שמן זית

1 שן שום גדולה פרוסה

1/2 ק"ג ברוקולי מופרד לפרחיו

1 כף שטוחה קמח

1 כף עלי טימין טרי

3 עלי דפנה

2 כוסות חלב

3 כוסות מים

מלח ופלפל

כף אבקת מרק עוף

 

 

להגשה:

גביע יוגורט

שקדים מולבנים

 

הכנה:

מחממים את השמן בסיר  עם הטימין ומוסיפים את הברוקולי והשום

מטגנים קלות על אש נמוכה

בוזקים את הקמח ובוחשים

יוצקים את החלב ומוסיפים את עלי הדפנה

מוסיפים את המים ומתבלים

מבשלים כרבע שעה על אש נמוכה

מוצאים את עלי הדפנה לפני הריסוק

מרסקים את המרק, מחזירים לרתיחה ומגישים חם

אפשר לדלל את המרק עם עוד חלב אם יש צורך

 

מחפשת מתכון קל, טעים וללא סוכר?

הגעת למקום הנכון

מתכונים ללא סוכר

© 2013 Batya Elimelech

רוצה לשמוע מה ללקוחות שלי יש להגיד עלי?

סיפורים אישיים

רוצים להיות מאוזנים יותר? כל מה שרציתם לדעת על איזון הסוכרת נמצא בדיוק כאן

הכתבות שלי

רחוב אבא קובנר 4 תל אביב | 050-5330655 | אימייל:batyae@hotmail.com | פייסבוק:facebook.com/batyaeli