מרק ברוקולי טרי

 

 

 

חומרים:

 

כף שמן זית

1 שן שום גדולה פרוסה

1/2 ק"ג ברוקולי מופרד לפרחיו

1 כף שטוחה קמח

1 כף עלי טימין טרי

3 עלי דפנה

2 כוסות חלב

3 כוסות מים

מלח ופלפל

כף אבקת מרק עוף

 

 

להגשה:

גביע יוגורט

שקדים מולבנים

 

הכנה:

מחממים את השמן בסיר  עם הטימין ומוסיפים את הברוקולי והשום

מטגנים קלות על אש נמוכה

בוזקים את הקמח ובוחשים

יוצקים את החלב ומוסיפים את עלי הדפנה

מוסיפים את המים ומתבלים

מבשלים כרבע שעה על אש נמוכה

מוצאים את עלי הדפנה לפני הריסוק

מרסקים את המרק, מחזירים לרתיחה ומגישים חם

אפשר לדלל את המרק עם עוד חלב אם יש צורך

 

  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב הרוגי מלכות 7 א' תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים.