עוגת גבינה וליצ'י מפנקת

 

 

מרכיבים:

1 גביע 500  גרם  גבינה לבנה 5%

1 גביע 500 גרם גבינה לבנה 9%

2 מיכלי שמנת להקצפה

1 חבילת ביסקוטים "לוטוס"

גרידה מקלפית תפוז 1

מיץ מ2\1 תפוז טרי

2 כפיות תמצית וניל

2\1 כוס סוכר- להמיר ב 1.5 כפיות סוכרלוז נוזלי

קופסאת ליצי משומר או ליצ'י טרי בעונה

כחצי כוס שערות חלבה בטעם וניל

 

הכנה:

לפורר את הבסקויטים במעבד מזון או ידנית

לשטח אותם בתחתית תבנית של עוגה

להקציף את הקצפת

בקערה נפרדת לערבב את הגבינות, תחליף הסוכר, הווניל הלימון וגרידת הלימון

לקפל יחדיו את הגבינות עם הקצפת

ליצוק את הבלילה  מעל הביסקויטים

להעביר להקפאה למשך 5 שעות עד  יממה

לפני ההגשה לפזר את הליצ'י פרוס לטבעות ומעליו את החלבה

 

  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב הרוגי מלכות 7 א' תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים.