מרק עוף עם ירקות וחוואיג'

 

 

מרכיבים:

 

4 שוקי עוף ללא העור

1 בטטה קטנה

1 גזר

1 בצל

1 שורש סלרי +גבעולים

1 שורש פטרוזליה

2 קישואים

1 פלפל אדום

2 שיני שום

1 כוס קטנה גריסי פנינה

1 כפית חוואג'

1 כף שמן זית

2\1 כפית כורכום

לפי הטעם-מלח, פלפל

מים

 

הכנה:

לשטוף, לקלוף ולחתוך לקוביות את הירקות

לטגן מעט את הבצל עם שמן זית

להכניס את השוקיים ולטגנן קלות בשמן

לאחר מיכן להוסיף את כל שאר הירקות

להוסיף את התבלינים והמים

לבשל כ 15 דקות עד לריכוך חלקי של הירקות

להוסיף את גריסי הפנינה

לבשל עוד כחצי שעה על אש בינונית

בסוף הבישול להוסיף פטרוזליה וכוסברה קצוצה

 

  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב אבא קובנר 4 תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים.