בראוניז שוקולד ובננות

 

 

מרכיבים:

150 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו

150 גרם חמאה (לא מלוחה)

3 ביצים

3 כפות קמח כוסמין

1 כוס סוכר- להמיר ב 1.5 כפיות תחליף סוכר נוזלי סוכרלוז

1 בננה בשלה

 

הכנה:

לחמם תנור לחום של 170 מעלות

להמיס את השוקולד והחמאה בבאן מרי (קערה על גבי סיר עם מים רותחים)

בקערה נפרדת לערבב את ,תחליף הסוכר הקמח והביצים

להעביר מעט מהשוקולד לקערת הקמח על מנת להשוות טמפרטורות

לאחד את שתי הבלילות יחד

להוסיף את הבננה חתוכה לפרוסות דקות

לערבב

לשמן תבנית עם חמאה

ליצוק את הבלילה לתבנית המשומנת

לאפות כחצי שעה

להוציא ולפרוס את העוגה לקוביות עוד כשהיא חמה (לא ללקק את הסכין זה לוהט!)

לחכות עד שהעוגה מתקררת

 

טיפ שלי:

אפשר להגיש עם גלידת קוקוס

כ 12 גרם פחמימה למנה עבור 10 מנות.

 

  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב הרוגי מלכות 7 א' תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים.