top of page
בראוניז שוקולד ובננות
מרכיבים:
150 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו
150 גרם חמאה (לא מלוחה)
3 ביצים
3 כפות קמח כוסמין
1 כוס סוכר- להמיר ב 1.5 כפיות תחליף סוכר נוזלי סוכרלוז
1 בננה בשלה
הכנה:
לחמם תנור לחום של 170 מעלות
להמיס את השוקולד והחמאה בבאן מרי (קערה על גבי סיר עם מים רותחים)
בקערה נפרדת לערבב את ,תחליף הסוכר הקמח והביצים
להעביר מעט מהשוקולד לקערת הקמח על מנת להשוות טמפרטורות
לאחד את שתי הבלילות יחד
להוסיף את הבננה חתוכה לפרוסות דקות
לערבב
לשמן תבנית עם חמאה
ליצוק את הבלילה לתבנית המשומנת
לאפות כחצי שעה
להוציא ולפרוס את העוגה לקוביות עוד כשהיא חמה (לא ללקק את הסכין זה לוהט!)
לחכות עד שהעוגה מתקררת
טיפ שלי:
אפשר להגיש עם גלידת קוקוס
כ 12 גרם פחמימה למנה עבור 10 מנות.
bottom of page