מרק עדשים ירוקות

 

 

חומרים:

חבילה קטנה של עדשים ירוקות

2 גזרים

2 קישואים

1 בטטה

1 בצל

1 ראש סלרי+גבעולים (קלוף)

1 ראש פזרוזיליה (קלוף)

3 שיני שום

כמון (כף שטוחה), כורכום(1/2 כפית), אבקת מרק(1/2 כף).

מלח,פלפל

פטרוזליה לקישוט

 

הוראות הכנה:

להשרות את העדשים במים חמים כ 1/2-שעה

לקצוץ את הבצל דק ולטגן בסיר עם מעט שמן

לקצוץ גם את כל שאר הירקות ולהוסיפם לסיר

להוסיף את שיני השום שלמות ולטגן כמה דקות

להוסיף את התבלינים

להוסיף את העדשים מסוננות מהמים

להוסיף מים חמים

לבשל כ 20-30 דקות

לפזר פטרוזליה

אפשר להחליף את העדשים בחבילת נבטוטים ואז אין צורך להשרות.

 

מחפשת מתכון קל, טעים וללא סוכר?

הגעת למקום הנכון

מתכונים ללא סוכר

© 2013 Batya Elimelech

רוצה לשמוע מה ללקוחות שלי יש להגיד עלי?

סיפורים אישיים

רוצים להיות מאוזנים יותר? כל מה שרציתם לדעת על איזון הסוכרת נמצא בדיוק כאן

הכתבות שלי

רחוב אבא קובנר 4 תל אביב | 050-5330655 | אימייל:batyae@hotmail.com | פייסבוק:facebook.com/batyaeli