מרק עדשים ירוקות

 

 

חומרים:

חבילה קטנה של עדשים ירוקות

2 גזרים

2 קישואים

1 בטטה

1 בצל

1 ראש סלרי+גבעולים (קלוף)

1 ראש פזרוזיליה (קלוף)

3 שיני שום

כמון (כף שטוחה), כורכום(1/2 כפית), אבקת מרק(1/2 כף).

מלח,פלפל

פטרוזליה לקישוט

 

הוראות הכנה:

להשרות את העדשים במים חמים כ 1/2-שעה

לקצוץ את הבצל דק ולטגן בסיר עם מעט שמן

לקצוץ גם את כל שאר הירקות ולהוסיפם לסיר

להוסיף את שיני השום שלמות ולטגן כמה דקות

להוסיף את התבלינים

להוסיף את העדשים מסוננות מהמים

להוסיף מים חמים

לבשל כ 20-30 דקות

לפזר פטרוזליה

אפשר להחליף את העדשים בחבילת נבטוטים ואז אין צורך להשרות.

 

  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב אבא קובנר 4 תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים.