top of page
לביבות בטטה וקישואים
מרכיבים:
1 בטטה
2 קישואים
2 ביצים
2 כפות קורנפלור או קמח מצה
100 מ"ל שמנת מתוקה
חופן פטרוזליה וכוסברה קצוצים דק
1 כפית תבלין טוסקנה
חצי כפית מלח
חצי כפית שום גבישי יבש
פלפל שחור לפי הטעם
שמן זית לטיגון
הכנה:
לגרד בפומפייה את הבטטה (קלופה) ואת הקישואים.
להוסיף את הביצים, הקמח מצה\קורנפלור, תבלינים, שמנת ועשבי התיבול.
לערבב היטב
לחמם מחבת טפלון עם מעט שמן זית ולהניח בעדינות בעזרת 2 כפות מהבלילה
לטגן כמה דקות מכל צד
לשמן בעדינות בשכבה דקה את המחבת לפני כל סיבוב (לא דורש כמות שמן גדולה)
מתאים עם רוטב יוגורט בצד אבל טעים גם בלי
בתיאבון
bottom of page