פאי תרד, פטריות וגבינות

 

 

המרכיבים:
1 בצק עלים מחמאה קפוא
1 שקית תרד שטוף 400 גרם
1 חבילת פטריות חורש
1 חבילת פטריות שמפיניון טריות
250 גרם בולגרית מעודנת 5%
250 גרם (חבילה) גבינת טוב טעם 3% לאפיה
100 גרם גבינת עיזים פרומעז
2 שיני שום קטנות כתושות
2 כפות שמן זית
1 ביצה
1 ביצה טרופה
כף עלי טימין טריים
2 כפות עלי אורגנו טריים
פלפל שחור לפי הטעם

הכנה:
להפשיר את הבצק לילה קודם במקרר
לחמם תנור ל200 מעלות

לבלילה:
לחמם מעט שמן במחבת יחד עם עלי הטימין.
לחתוך את הפטריות לקוביות גדולות.
לטגן את הפטריות כ 2-4 דקות.
להעביר לקערה.
להוסיף מעט שמן למחבת ולאדות את התרד 2-3 דקות.
לאחר מכן להעביר אותו למסננת להיפטר מנוזלים מיותרים.
לתוך הפטריות לגרד בפומפייה את הבולגרית ,
לחתוך את הפרומעז ולהוסיף לבלילה יחד עם הטוב טעם.
להוסיף ביצה, פלפל שחור , 2 כפות עלי אורגנו טריים ושום כתוש.
לערבב לקבלת עיסה אחידה.
לאחר שהתרד הגיר את נוזליו, לחתוך אותו ולהוסיף לבלילה.
לערבב היטב.
לשטח את הבצק בתבנית.
להבריש בביצה טרופה.
להוסיף את הבלילה מעל הבצק.

לאפות כשעה או עד שהבצק משחים והבלילה מזהיבה.

לקרר מעט
ולאכול בתיאבון!


סה״כ לכל הפשטידה כ130 גרם פחמימה = 8.5 מנות פחמימה.

 

מחפשת מתכון קל, טעים וללא סוכר?

הגעת למקום הנכון

מתכונים ללא סוכר

© 2013 Batya Elimelech

רוצה לשמוע מה ללקוחות שלי יש להגיד עלי?

סיפורים אישיים

רוצים להיות מאוזנים יותר? כל מה שרציתם לדעת על איזון הסוכרת נמצא בדיוק כאן

הכתבות שלי

רחוב אבא קובנר 4 תל אביב | 050-5330655 | אימייל:batyae@hotmail.com | פייסבוק:facebook.com/batyaeli