פשטידת פטריות ותרד

 

 

מרכיבים:

2 חבילות תרד

3 חבילות פטריות טריות קטנות

1 בצל גדול

1 גביע 2\1ק"ג גבינה לבנה 5%

1 חבילת גבינת "טוב טעם"

3 פרוסות עבות של גבינת עיזים "פרומעז" חתוכות לקוביות

2\1 חבילת גבינה בולגרית 5%

3 ביצים

3 כפות גדושות קמח תופח

כפית שום גבישי

1 שן שום כתושה

1 כפית אורגנו יבש

2\1 כפית פפריקה חריפה

מעט מלח ופלפל

 

לקישוט:

פירורי לחם

גרעיני חמניה

קצח

שמן זית

 

הוראות הכנה:

לחמם את התנור לחום של 230 מעלות

לחתוך את הבצל לרצועות דקות ולטגן במחבת עם מעט שמן זית עד להשחמה

לטגן מעט את הפטריות עם הבצל -אם הפטריות קטנות להשאיר אותן בשלמותן, אם הן גדולות אז לחתוך לחצי או לרבעים

להוסיף את התרד למחבת ולתת לו להתכווץ מעט תוך ערבוב

בקערה נפרדת- לגרד בפומפיה את הבולגרית

לערבב את הגבינות יחד עם הקמח, הביצים והתבלינים ליצירת בלילה אחידה

להוסיף את הבצל, התרד ואת הפטריות לבלילה

לערבב היטב

להעביר לתבנית פיירקס חסינת חום ולשטח

לפזר שכבה אחידה של פרורי לחם

מעליהם גרעיני חמניה קלופים וקצח

להזליף מעט שמן זית מלמעלה

לאפות במשך כ 45 דקות עד שהחלק העליון שחום ופריך

בתיאבון

 

מחפשת מתכון קל, טעים וללא סוכר?

הגעת למקום הנכון

מתכונים ללא סוכר

© 2013 Batya Elimelech

רוצה לשמוע מה ללקוחות שלי יש להגיד עלי?

סיפורים אישיים

רוצים להיות מאוזנים יותר? כל מה שרציתם לדעת על איזון הסוכרת נמצא בדיוק כאן

הכתבות שלי

רחוב אבא קובנר 4 תל אביב | 050-5330655 | אימייל:batyae@hotmail.com | פייסבוק:facebook.com/batyaeli