פסטה ברוטב פסטו

 

 

מרכיבים:

400 גרם פסטה מסוג "פנה"

חצי חבילת שעועית סאן פרוסט או 300 גרם שעועית ירוקה טרייה חלוטה במים רותחים כ 5 דקות

1 צנצנת פסטו משובח

1 בצל

3 שיני שום כתושות

חבילת פרמג'ן מגוררת

חצי כפית צ'ילי גרוס

מלח ,פלפל

 

הוראות הכנה:

לחמם את התנור לחום של 250 מעלות

לבשל את הפסטה עד שהיא כמעט מוכנה כיוון שהולכת להכנס עוד לתנור

לקצוץ את הבצל ולטגן במעט שמן זית

להוסיף את השעועית הירוקה מופשרת ואת השום ולטגן קלות

להעביר לסיר הפסטה את הירקות ולערבבם יחד עם הפסטו

לתבל במעט מלח פלפל וצי'לי

להעביר לתבנית חסינת חום

להשטיח את הפסטה ולפזר מלמעלה פרמז'ן  בשכבה אחידה

לאפות בתנור 10 דקות על גריל עליון עד לקבלת צבע חום בהיר וקראנץ'

 

בתיאבון

 

  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב הרוגי מלכות 7 א' תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים.