top of page
פסטה ברוטב פסטו
מרכיבים:
400 גרם פסטה מסוג "פנה"
חצי חבילת שעועית סאן פרוסט או 300 גרם שעועית ירוקה טרייה חלוטה במים רותחים כ 5 דקות
1 צנצנת פסטו משובח
1 בצל
3 שיני שום כתושות
חבילת פרמג'ן מגוררת
חצי כפית צ'ילי גרוס
מלח ,פלפל
הוראות הכנה:
לחמם את התנור לחום של 250 מעלות
לבשל את הפסטה עד שהיא כמעט מוכנה כיוון שהולכת להכנס עוד לתנור
לקצוץ את הבצל ולטגן במעט שמן זית
להוסיף את השעועית הירוקה מופשרת ואת השום ולטגן קלות
להעביר לסיר הפסטה את הירקות ולערבבם יחד עם הפסטו
לתבל במעט מלח פלפל וצי'לי
להעביר לתבנית חסינת חום
להשטיח את הפסטה ולפזר מלמעלה פרמז'ן בשכבה אחידה
לאפות בתנור 10 דקות על גריל עליון עד לקבלת צבע חום בהיר וקראנץ'
בתיאבון
bottom of page