קינואה תרד ופטריות ברגע

 

 

חומרים:

 

200 גרם קינואה

חבילת תרד

חבילת פטריות חורש/פורטבלה

4 שיני שום

4 כפות גבינת פרמג'ן מגורדת

מלח, פלפל

 

 

 

אופן ההכנה:

מבשלים קינואה בסיר נפרד רק עם מים

במחבת מטגנים במעט שמן פטריות חתוכות לקוביות

מוסיפים 3-4 שיני שום כתושות

מוסיפים חבילת תרד למחבת ל2-3 דקות עד שהתרד מאבד מנפחו אך לא נובל לגמרי

מתבלים במלח ופלפל

מערבבים את הקינואה עם הירקות

מפזרים גבינת פרמג'ן למעלה

ובתיאבון

 

מחפשת מתכון קל, טעים וללא סוכר?

הגעת למקום הנכון

מתכונים ללא סוכר

© 2013 Batya Elimelech

רוצה לשמוע מה ללקוחות שלי יש להגיד עלי?

סיפורים אישיים

רוצים להיות מאוזנים יותר? כל מה שרציתם לדעת על איזון הסוכרת נמצא בדיוק כאן

הכתבות שלי

רחוב אבא קובנר 4 תל אביב | 050-5330655 | אימייל:batyae@hotmail.com | פייסבוק:facebook.com/batyaeli