top of page

קינואה תרד ופטריות ברגע

 

 

חומרים:

 

200 גרם קינואה

חבילת תרד

חבילת פטריות חורש/פורטבלה

4 שיני שום

4 כפות גבינת פרמג'ן מגורדת

מלח, פלפל

 

 

 

אופן ההכנה:

מבשלים קינואה בסיר נפרד רק עם מים

במחבת מטגנים במעט שמן פטריות חתוכות לקוביות

מוסיפים 3-4 שיני שום כתושות

מוסיפים חבילת תרד למחבת ל2-3 דקות עד שהתרד מאבד מנפחו אך לא נובל לגמרי

מתבלים במלח ופלפל

מערבבים את הקינואה עם הירקות

מפזרים גבינת פרמג'ן למעלה

ובתיאבון

 

bottom of page