קינואה תרד ופטריות ברגע

 

 

חומרים:

 

200 גרם קינואה

חבילת תרד

חבילת פטריות חורש/פורטבלה

4 שיני שום

4 כפות גבינת פרמג'ן מגורדת

מלח, פלפל

 

 

 

אופן ההכנה:

מבשלים קינואה בסיר נפרד רק עם מים

במחבת מטגנים במעט שמן פטריות חתוכות לקוביות

מוסיפים 3-4 שיני שום כתושות

מוסיפים חבילת תרד למחבת ל2-3 דקות עד שהתרד מאבד מנפחו אך לא נובל לגמרי

מתבלים במלח ופלפל

מערבבים את הקינואה עם הירקות

מפזרים גבינת פרמג'ן למעלה

ובתיאבון

 

  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב הרוגי מלכות 7 א' תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים.