top of page
קינואה תרד ופטריות ברגע
חומרים:
200 גרם קינואה
חבילת תרד
חבילת פטריות חורש/פורטבלה
4 שיני שום
4 כפות גבינת פרמג'ן מגורדת
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
מבשלים קינואה בסיר נפרד רק עם מים
במחבת מטגנים במעט שמן פטריות חתוכות לקוביות
מוסיפים 3-4 שיני שום כתושות
מוסיפים חבילת תרד למחבת ל2-3 דקות עד שהתרד מאבד מנפחו אך לא נובל לגמרי
מתבלים במלח ופלפל
מערבבים את הקינואה עם הירקות
מפזרים גבינת פרמג'ן למעלה
ובתיאבון
bottom of page