סלט ירקות קשים

 

 

מרכיבים:

1 קולורבי

1 שומר

1 גזר

1 פלפל צהוב

1 מלפפון

 

לרוטב: (כמות הרוטב מספיקה ל 2-3 סלטים)

את כל הרוטב אני מכינה בצנצנת קטנה עם מכסה לערבוב מהיר

1 כפית גדושה חרדל דיג'ון גרגירים

מיץ מ 4\3 לימון- כשליש כוס

שמן קנולה- בכמות שיהיה 3\2 (כפול שניים מגובה מיץ הלימון)

4\3 כף מחוקה סוכר

1 שן שום כתושה

 

הוראות הכנה:

לקלוף ולחתוך את הירקות לקוביות גדולות

לערבב היטב את הרוטב בצנצנת

להוסיף כשליש עד חצי מכמות הרוטב על הירקות

לערבב את הירקות עם הרוטב

אפשר להוסיף מעט מלח

 

טיפים:

מומלץ להכין את הסלט יום קודם להעצמת הטעמים.

אפשר להגיש עם גבינה בולגרית מלמעלה

 

  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב אבא קובנר 4 תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים.