רצועות עוף עם דלעת ותרד

 

 

מצרכים:

1 ק"ג חזה עוף

300 גרם דלעת טרייה

1 חבילה תרד טרי

4 שיני שום

2\1 פלפל ירוק חריף (פחות או יותר לפי הטעם)

1 קופסאת שימורים של עגבניות מרוסקות גדולה

חופן עלי בזיליקום טריים

 

 

לתיבול:

2 כפות שמן זית

2 כפיות עלי טימין טריים

1 כף פפריקה מתוקה

1 כפית כמון

1 כפית כורכום

1 כפית אורגנו מיובש

1 כפית שום גבישי

1 כפית תערובת טוסקנה או מלח

פלפל שחור

 

הכנה:

לחתוך את הדלעת לקוביות קטנות

לחמם שמן זית עם עלי הטימין

להכניס את הדלעת  ולטגן כ 5 דקות עד לריכוך חלקי

להוסיף את העוף חתוך לרצועות

להוסיף את השום והתבלינים

להוסיף את העגבניות

לבשל כ 5-7  דקות

להוסיף את התרד

לבשל עוד כ 5 דקות  עם מכסה עד שהעוף מוכן והלדעת רכה לחלוטין

להוסיף מלמעלה את עלי הבזיליקום חתוכים

בתיאבון

  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב אבא קובנר 4 תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים.