ירקות ברוטב עגבניות

 

 

מרכיבים:

1 חציל

1 כרובית

3 פלפלים אדומים

3 קישואים

1 בצל יבש

4 שיני שום

1 קופסאת עגבניות מרוסקות

1 כף עלי טימין טריות

2 כפות שמן זית

2 כפיות תבלין טוסקנה

1 כף פפריקה מתוקה

2 כפיות אורגנו

2\1 כפית צ׳ילי גרוס

מלח

פלפל

 

הכנה:

לשטוף את הירקות היטב

לחתוך את החציל לקוביות

את הקישואים לפרוסות

את הפלפל והבצל לרצועות

לחמם בסיר גדול זמן זית

להוסיף את הבצל והפלפלים

לטגן מספר דקות

להוסיף את שאר הירקות מלבד הכרובית

ואת השום

לטגן במשך כ5-8 דקות עד להשחמה

להוסיף את התבלינים והעגבניות המרוסקות

לערבב היטב

להוסיף את הכרובית ולבשל כ30-40 דקות עד לריכוך הירקות.

טעים גם קר או כתוספת לכריך נפלא.

טיפ שלי:

כדאי להשקיע בסיר איכותי בעל ציפוי נוגד הידבקות.

כך ניתן להכין מטעמים גם ללא צורך בכמות גדולה של שמן.

בתיאבון

 

  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב הרוגי מלכות 7 א' תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים.