סדנאות בישול
סדנאות לבישול בריא - האם באמת יש בהן צורך?
בתור חובבת מטבח ובישולים ידועה שמתרגשת מכל סיר ומחבת חדשה היוצאים לשוק,
אני באופן אישי מאוד מאמינה בכוח שישי ליצירתיות על הרכב המזון שלנו. למי שרוצה ומעוניין ללמוד ולהתנסות ישנן אין ספור אפשרויות ושילובים שניתן לעשות על מנת ליצור ארוחות שונות ומגוונות גם אם המרכיבים אינם עתירי פחמימות, ספוגים בשמן או שוחים בחמאה.
לאור הביקוש הגובר לסדנאות בישול לסוכרת, יצרתי במיוחד עבורכם סדנת בישול דיגיטלית שניתן לצפות בה מכל מחשב, טלפון נייד או טאבלט ללא מגבלת זמן וללמוד כיצד לבשל בקצב האישי שלכם מבלי לבזבז זמן על חיפוש מתכונים שלא בהכרח יעזרו לכם להיות מאוזנים יותר!
לרכישת סדנת בישול דיגיטלית לסוכרתיים במחיר היכרות לחצו כאן
1. מהי סדנא לבישול בריא?
סדנא לבישול בריא היא סדנא המקנה כלים ליצירת ארוחות טעימות ומזינות באמצעות חומרים גלם איכותיים ושיטות הכנה בריאות המשלבות בתוכן אופציות להכנת מזון טעים ובריא.
2. מיהו קהל היעד שלה? למי זה מתאים?
קהל היעד לדעתי הוא גם לאנשים הרוצים למנוע התפתחות של סוכרת, גם לסוכרתיים מאובחנים ולא תזיק גם לכלל האוכלוסיה. דווקא לאנשים שאינם אוהבים להכנס למטבח או שחווים חוסר ביטחון או חוסר נסיון בהכנת אוכל, כתוצאה מהסדנא יוכלו להרוויח כלים קלים ליישום הכנת האוכל. על אחת כמה וכמה אנשים שמכינים את האוכל הם בעלי השפעה מרובה על כל תושבי הבית הנהים מהמזון הבריא ובכך יכולים להוות דוגמא מצויינת לילדים למשל לאכילה בריאה והקניית הרגלי אכילה נכונים בפועל ולא בתיאוריה. הרגלים אלו מלווים אותנו במשך שנים רבים גם בבגרותינו.
בצורה זו למשל, אחד מההורים המחליט להיטב את בריאות המשפחה באמצעות שיפור טיב ואיכות המזון יוכל לעשות זאת הלכה למעשה עם הארוחות המוגשות ולא רק ע"י הערות או הצעות תיאורתיות שהן לא בהכרח בונות.
3.עד כמה הסדנאות האלו פופולריות?
סנדאות בישול כיום תפסו תאוצה וישנם מוסדות רבים המעניקים אפשרויות להגיע לסדנא חד פעמית או סדרת סדנאות בנושאים שונים כגון , סדנאת הכנת דגים, בשרים או סדנאת הכנת סושי ומעבר לכלים עצמם ניתן להינות בסדנאות אלו מחוויה קבוצתית וכמובן מארוחה טעימה. למי שנבצר ממנו להגיע פיזית לסדנת בישול, האופציה של סדנה דיגיטלית היא מתאימה ונוחה ולא מגבילה אותנו במרחק ובזמן הנסיעה.
4. למה בכלל צריך אותן? האם הן אפקטיביות?
הסדנאות מלמדות, נותנות טכניקות ובעיקר מיישמות תאוריות שונות ובכך מערבות את הטבח ומסייעות לו לא לפחד ולהתחיל להתנסות ומשם השמיים הם הגבול.
5. למה כדאי ללכת אליהן למה כדאי לי?
כדי ללמוד, לקבל השראה, ובעיקר בכדי להנות ולשפר את איכות האכילה ואת טיב המזון שאנו בוחרים להכניס לגוף שלנו כי הרי לגוף אין חלקי חילוף! ובמיוחד אם מדובר בסדנה לסוכרתיים בכדי לשמור על ערכי סוכר מאוזנים מבלי לוותר על ההנאה שבאכילה.
לקריאה נוספת על סדנאת בישול דיגטלית לסוכרתיים לחצו כאן
ושיהיה בתיאבון.