top of page

מתכון לסלט ביצים ובצל מקורמל

תמונת הסופר/ת: בתיה אלימלך בתיה אלימלך

סלט ביצים הממרח האולטימטיבי- גם טעים בטירוף, גם עשיר בחלבון וגם כשר לפסח.

זה סלט הביצים האהוב ביותר על אמא שלי. מניחה אותו לידה ואף אחד לא מבקש שתעביר :)

כי אוכל מנחם יכול להיות גם דל פחמימות ומועשר בחלבון
סלט ביצים מפנק כזה עוד לא הכנתם


מרכיבים:


6 ביצים קשות

1 בצל סגול

3 גבעולים של בצל ירוק

2 כפות גדושות מיונז לייט (אני אוהבת את של הלמונס)

1 כפית חרדל דיז׳ון גרגירים

1 כף שמן זית

מלח ים אטלנטי

פלפל שחור גרוס


הכנה:

לבשל את הביצים.

לחתוך את הבצל הסגול לחצי ואז לרצועות דקות דקות.

במחבת לטגן עם שמן זית את הבצל עד שהוא מקורמל כ 5-7 דקות על אש בינונית.

לקצוץ את הבצל הירוק לטבעות דקות.


בקערה:

למעוך את הביצים עם מועך פירה.

להוסיף את המיונז, החרדל, הבצל הירוק והתבלינים לפי הטעם.

לערבב היטב.

להגיש בקערה ומלמעלה את הבצל המקורמל


(אפשר להכפיל כמויות כמובן בעת הצורך)


בתיאבון!


לפרטים נוספים על קורס בישול דיגיטלי לסוכרת - לחצו כאן



❤️


בתיה





פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page