• בתיה אלימלך

כרובית צלויה בתנור

מתכון בנוסח הכרובית בתנור של אייל שני

כרובית מלכת המטבח במאה ה-21

מרכיבים:

1 כרובית

1 כף שמן זית

מלח, פלפל

הכנה:

לחמם תנור לחום גבוה (250 מעלות)

להכניס את הכרובית הפוכה עם העלים כלפי מעלה לתוך סיר שבו אפשר לכסות אותה במים.

ברגע שהמים רותחים להוסיף כפית מלח

לבשל כ 10-15 דקות 

לאחר מכן להוציא את הכרובית ולהעביר לתבנית על גבי נייר אפייה

לזלף שמן זית ולעטוף את הכרובית עם הידיים בשמן בצורה אחידה

לתבל במלח ופלפל

לצלות בתנור עד שהכרובית משחימה ואף העלים נשרפים.

בתיאבון!

100 גרם כרובית מכילה כ 4 גרם פחמימות. 


#מגזיןסוכרת #מתכונים #ירקותחמים #דלפפחמימה


  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב הרוגי מלכות 7 א' תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים.