top of page
  • תמונת הסופר/תבתיה אלימלך

כרובית צלויה בתנור

מתכון בנוסח הכרובית בתנור של אייל שני

21-כרובית מלכת המטבח במאה ה
כרובית מלכת המטבח במאה ה-21

מרכיבים:

1 כרובית

1 כף שמן זית

מלח, פלפל

הכנה:

לחמם תנור לחום גבוה (250 מעלות)

להכניס את הכרובית הפוכה עם העלים כלפי מעלה לתוך סיר שבו אפשר לכסות אותה במים.

ברגע שהמים רותחים להוסיף כפית מלח

לבשל כ 10-15 דקות 

לאחר מכן להוציא את הכרובית ולהעביר לתבנית על גבי נייר אפייה

לזלף שמן זית ולעטוף את הכרובית עם הידיים בשמן בצורה אחידה

לתבל במלח ופלפל

לצלות בתנור עד שהכרובית משחימה ואף העלים נשרפים.

בתיאבון!

100 גרם כרובית מכילה כ 4 גרם פחמימות. 



145 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page