מאת: הילית סביר צידון
מרכיבים: 200 גרם קמח שקדים 100 גרם פשתן טחון 100 גרם גרעיני דלעת 100 גרם צנוברים (לא חובה) 1 כפית סודה לשתייה ללא אלומיניום 4 ביצים 180 מ"ל מים
אופן ההכנה: מחממים תנור ל 180 מעלות מערבבים את החומרים היבשים בקערה בקערה נפרדת מערבבים את המרכיבים הרטובים מאחדים את שתי התערובות יחד מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה מעבירים את התערובת לתבנית אופים כ 40 דקות מצננים היטב (כ 20 דקות) ופורסים
לסדנת בישול דיגיטלית לסוכרת לחצו כאן
למתכון המקורי לחצו כאן
בתיאבון
האם אפשר להמיר את הסודה באבקת אפייה?