top of page

מתכון ללחם דל פחמימה

עודכן: 6 ביולי 2022

מאת: הילית סביר צידון

למה לקנות אם אפשר להכין יותר טעים בבית?
למה לקנות אם אפשר להכין בבית יותר טעים

מרכיבים: 200 גרם קמח שקדים 100 גרם פשתן טחון 100 גרם גרעיני דלעת 100 גרם צנוברים (לא חובה) 1 כפית סודה לשתייה ללא אלומיניום 4 ביצים 180 מ"ל מים


אופן ההכנה: מחממים תנור ל 180 מעלות מערבבים את החומרים היבשים בקערה בקערה נפרדת מערבבים את המרכיבים הרטובים מאחדים את שתי התערובות יחד מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה מעבירים את התערובת לתבנית אופים כ 40 דקות מצננים היטב (כ 20 דקות) ופורסים


לסדנת בישול דיגיטלית לסוכרת לחצו כאן


למתכון המקורי לחצו כאן



בתיאבון



תגובה אחת


office
30 ביולי 2024

האם אפשר להמיר את הסודה באבקת אפייה?


לייק
bottom of page