top of page
  • תמונת הסופר/תבתיה אלימלך

פיצה דלת פחמימות

גם לסוכרתיים מותר לאכול את הפיצה הזו

רק 2 גרם פחמימה למשולש
רק 2 גרם פחמימה במשולש

מרכיבים:

לבצק:

1.5 כוסות מוצרלה מגורדת

2 כפות גבינת שמנת

1 ביצה

4\3 כוס קמח שקדים


תוספות:

רוטב עגבניות ללא סוכר

3\2 כוסות מוצרלה מגורדת

זיתים, אנשובי, פטריות ועוד...


הכנה:

לחמם את התנור מראש ל 200 מעלות

בקערה מתאימה לחימום במיקרוגל לערבב כוס וחצי מוצרלה מגורדת יחד עם 2 כפות גבינת שמנת

להמיס במיקרוגל למשך 20 שניות

להוציא ולערבב

לחזור שוב על הפעולה עד שהגבינות מתאחדות


בקערה נפרדת לערבב ביצה וקמח שקדים


לאחר מכן להעביר בידיים משומנות את הקמח יחד עם הגבינות וללוש עד שהחומרים מתאחדים ליצירת כדור (דביק)


להעביר את הבצק למשטח עבודה עם נייר אפייה ולשטח באמצעות הידיים או להניח מעל הבצק עוד נייר אפייה ולרדד עם מערוך


בעזרת מזלג לחורר את הבצק היטב


לאפות את הבצק כ 8 דקות בתנור ולהוציא לצינון למשך כ 5 דקות


למרוח את הפיצה ברוטב עגבניות ולפזר גבינה מגורדת ותוספות לפי הטעם


לאפות עוד כ 8 דקות או עד אשר הגבינה נמסה


לחתוך ל 8 חתיכות ולהגיש חם


בתיאבון


כ 2 גרם פחמימה במשולש פיצה אחד


לסדנת בישול דיגיטלית לסוכרת לחצו כאן


למתכון המקורי לחצו כאן




3,677 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


bottom of page