top of page
  • תמונת הסופר/תבתיה אלימלך

כרעי עוף צלויים עם ירקות בתנור

מתכון קליל וטעים ומנחם בכל ולכל עונות השנה.

כרעי עוף צלויים עם ירקות בתנור
כרעי עוף צלויים עם ירקות בתנור

רכיבים:

6 כרעי עוף

2 שומר

2 פלפלים אדומים

3 גבעולי סלרי

1 פלפל צהוב

1 ראש סלרי

4 שיני שום מעוכות

לתיבול:

שמן זית 2 כפות

3 גבעולי עלי רוזמרין טריים

3 כפות עלי טימין טריים

1 כפית כמון

1 כפית צ'ילי גרוס

2 כפיות פפריקה מתוקה


הכנה:

הוראות הכנה:

לחמם את התנור מראש ל -200-230 מעלות

לקלוף את הירקות הרלוונטיים ולחתוך לחתיכות עבות

להוסיף מהתבלינים על הירקות עם השום ולערבב היטב

להניח מעל הירקות את כרעי העוף

לתבלן את הכרעיים כך שכולם יקבלו מכל התבלינים

לכסות את התבנית

לצלות כ 40 דקות כשהתבנית מכוסה

להסיר את הכיסוי

ולצלות עוד כ 20 דקות עד השחמה

* טיפים:

ניתן להסיר את העור לפני הצלייה או להכין עם העור ולהסירו לאחר הבישול

בתיאבון



404 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page