top of page
  • תמונת הסופר/תבתיה אלימלך

מרק פלפלים צהובים

מרק נהדר של אהרוני עם טוויסט שלי

לאוהבי הפלפלים בכל הצורות
לאוהבי הפלפלים בכל הצורות

מרכיבים:

8 פלפלים צהובים או כתומים

2 כפות שמן זית

2 שיני שום קצוצות גס

3 עלי מרווה טריים

1 כף עליי טימין

1 בצל קצוץ דק

5 כוסות מרק עוף צח (או מים רותחים)

חצי כפית שבבי פלפל צ'ילי חריף (אפשר לוותר למי שלא אוהב חריף)

לפי הטעם -מלח, פלפל


הכנה:

חותכים את הפלפלים לקוביות

מחממים בסיר את השמן ומכניסים את הטימין והמרווה כשהשמן קר

מטגנים את הבצל עד השחמה ואחר כך מוסיפים את הפלפלים, השום מלח ,פלפל וצ'ילי עד שהפלפלים מתרככים.

לאחר מכן מוסיפים את מרק העוף (או את המים) ומבשלים עד שהפלפלים רכים לגמרי

כשהפלפים רכים, טוחנים את המרק במעבד מזון ידני


לקישוט:

למזוג מעל המרק מעט שמנת לבישול 10%

להוסיף אגוזי מלך

מעט גבינה בולגרית

ובזיליקום


בתיאבון




3,626 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page