top of page

מתכון ללחם דל פחמימה

עודכן: 6 ביולי 2022

מאת: הילית סביר צידון

למה לקנות אם אפשר להכין יותר טעים בבית?
למה לקנות אם אפשר להכין בבית יותר טעים

מרכיבים: 200 גרם קמח שקדים 100 גרם פשתן טחון 100 גרם גרעיני דלעת 100 גרם צנוברים (לא חובה) 1 כפית סודה לשתייה ללא אלומיניום 4 ביצים 180 מ"ל מים


אופן ההכנה: מחממים תנור ל 180 מעלות מערבבים את החומרים היבשים בקערה בקערה נפרדת מערבבים את המרכיבים הרטובים מאחדים את שתי התערובות יחד מרפדים תבנית אינגליש קייק בנייר אפייה מעבירים את התערובת לתבנית אופים כ 40 דקות מצננים היטב (כ 20 דקות) ופורסים


לסדנת בישול דיגיטלית לסוכרת לחצו כאן


למתכון המקורי לחצו כאן



בתיאבון



1 comentario


office
30 jul 2024

האם אפשר להמיר את הסודה באבקת אפייה?


Me gusta
bottom of page