top of page
  • תמונת הסופר/תבתיה אלימלך

סלמון ברוטב אסייתי

כי מי לא אוהב את הדג הכתום והטעים הזה...

סלמון - כתום וברוטב שאין לתאר ... תכינו ותדעו
סלמון - כתום וברוטב שאין לתאר ... תכינו ותדעו


מרכיבים:

1 ק"ג פילה סלמון/סטייק סלמון


למרינדה:

כסנטימטר ג'ינג'ר טרי קצוץ דק

3 שיני שום כתושות

פלפל צ'ילי קצוץ לפי הטעם

3 כפות סויה

2 כפות רוטב צ'ילי

1 כפית שמן שומשום

1 כף דבש או תחליף סוכר

1 כף שמן


הוראות הכנה:

לכתוש את שיני השום

לקצוץ את הג'ינג'ר ללא הקליפה

בקערה לערבב את כל החומרים יחדיו ולפזר בצורה אחידה על הדג

להניח בתבנית ולאפות בחום של 200 מעלות כ 10-15 דקות


טיפים שלי:

אפשר להשרות את הדג במרינדה מספר שעות במקרר להעצמת הטעמים

אני מורחת בנדיבות את הרוטב על הדג ואופה בתנור על רשת עם תבנית מתחת (לניקוז השומן) 10-12 דקות



בתיאבון!


156 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page