מתאים להכנה במחבת או על הגריל
מרכיבים: 700 גרם דג נקי מעצמות ועור (אפשר להשתמש בפילה דג לברק/מוסר/דניס טרי אם יש, או דג קפוא שהופשר מראש וסונן מנוזלים) חופן פטרוזליה שן שום 3-4 פרוסות פלפל ירוק חריף טרי ביצה 4 כפות פירורי לחם / קמח שקדים מיץ מלימון מלח פלפל כף שמן זית
הכנה: לקצוץ את כל המרכיבים בבלנדר עד לקבלת עיסה אחידה לחמם מחבת עם שמן (לא צריך הרבה) עם הידיים ליצור קציצות או קבבים לטגן או לצלות על הגריל כ 2-3 דקות מכל צד
במידה ומכינים בצורת קבב, יש לתת צריבה קלה מכל הצדדים להעביר לנייר סופג (אם טוגן במחבת) להגיש עם טחינה או מטבל יוגורט ועוד מיץ לימון מלמעלה
ובתיאבון!