• בתיה אלימלך

לביבות בטטה וקישואים

מה שכולם אוהבים - ליד הקפה או ככה סתאם לנשנוש מתוק שמותר.

לביבות בטטה וקישואים התמונה אמיתית לגמרי

מרכיבים: 1 בטטה 2 קישואים 2 ביצים 2 כפות קורנפלור או קמח מצה 100 מ"ל שמנת מתוקה חופן פטרוזיליה וכוסברה קצוצים דק 1 כפית תבלין טוסקנה  חצי כפית מלח חצי כפית שום גבישי יבש פלפל שחור לפי הטעם שמן זית לטיגון


הכנה: לגרד בפומפייה את הבטטה (קלופה) ואת הקישואים. להוסיף את הביצים, הקמח מצה\קורנפלור, תבלינים, שמנת ועשבי התיבול. לערבב היטב, לחמם מחבת טפלון עם מעט שמן זית ולהניח בעדינות בעזרת 2 כפות מהבלילה לטגן כמה דקות מכל צד, לשמן בעדינות בשכבה דקה את המחבת לפני כל סיבוב (לא דורש כמות שמן גדולה)

מתאים עם רוטב יוגורט בצד אבל טעים גם בלי...

בתיאבון


#מגזיןסוכרת #מתכונים #פשטידות


  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב אבא קובנר 4 תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים.