אותו הטעם מבלי לאכול בשר (ואף יותר טעים)
מרכיבים:
1 חבילת טופו
1 חבילת פטריות פורטבלה
1 בצל
1 שן שום
1 כף שמן זית
1 כפית תבלין לשווארמה
מיץ מחצי לימון
חופן כוסברה קצוצה/ בצל ירוק
מלח
הכנה:
לחתוך את הבצל הטופו והפטריות לרצועות
לחמם שמן זית במחבת
להוסיף את הבצל
לטגן קלות
להוסיף את רצועות הטופו ולטגן 2-3 דקות מכל הצדדים
להוסיף את הפטריות ולטגן 1-2 דקות
לאחר מכן לכתוש את השום ולטגן
להוסיף את תבלין השווארמה והמלח
לערבב היטב ולטגן עוד 1-2 דקות
לקצוץ את הכוסברה או הבצל הירוק ולהוסיף ומעל את מיץ הלימון
בתיאבון
טופו מכיל כ 2 גרם פחמימה ל100 גרם ולכן הוא נחשב כדל בפחמימות
Comments