• בתיה אלימלך

סלט קינואה בוויניגרט רימונים

סלט המאה קינואה עשירה בחלבון ומשביעה

סלט קינואה משביע וטעים

מרכיבים:

1 שקית עלי בייבי

1 כוס קינואה

1 חבילת גבינת עיזים 9% צוריאל

3 סלקים מבושלים (או בוואקום)

50 גרם צנוברים


לרוטב:

(להשתמש רק בחצי מכמות הרוטב בהתחלה ולהוסיף לפי הצורך)

3 כפות רכז רימונים

6 כפות שמן זית

2 שקיות תחליף סוכר

1 שן שום כתושה

מלח ים אטלנטי גס


הכנה:

לבשל את הקינואה כ20 דקות במים

לקרר לטמפרטורת החדר

לחתוך את הסלק ואת הגבינה לפרוסות

לקלות מעט את הצנוברים על מחבת

לערבב בקערה גדולה את הקינואה עם הסלק, הגבינות, והצנוברים

להוסיף את עלי הבייבי - לערבב היטב את מרכיבי הרוטב יחד (עדיף בצנצנת סגורה)

להוסיף את הרוטב ואת המלח לסלט לערבב היטב.


טיפ:

סלק מכיל כ 8 גרם פחמימה ל 100 גרם והוא דל יותר בפחמימה בהשוואה לבטטה המכילה 15 גרם פחמימה ל 100 גרם


בתיאבון


#מגזיןסוכרת #מתכונים #סלטים


  • Black YouTube Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

אני גם ברשתות החברתיות

קליניקה : רחוב אבא קובנר 4 תל אביב 

טלפון : 050-5330655 אימייל: batyae@hotmail.com 

© 2013 Batya Elimelech

בתיה אלימלך יועצת התזונה

של האגודה  הישראלית לסוכרת

לקביעת פגישת ייעוץ

השאירו פרטים ואני חוזרת עם פרטים נוספים.