כי מי לא אוהב את הדג הכתום והטעים הזה...

מרכיבים:
1 ק"ג פילה סלמון/סטייק סלמון
למרינדה:
כסנטימטר ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
3 שיני שום כתושות
פלפל צ'ילי קצוץ לפי הטעם
3 כפות סויה
2 כפות רוטב צ'ילי
1 כפית שמן שומשום
1 כף דבש או תחליף סוכר
1 כף שמן
הוראות הכנה:
לכתוש את שיני השום
לקצוץ את הג'ינג'ר ללא הקליפה
בקערה לערבב את כל החומרים יחדיו ולפזר בצורה אחידה על הדג
להניח בתבנית ולאפות בחום של 200 מעלות כ 10-15 דקות
טיפים שלי:
אפשר להשרות את הדג במרינדה מספר שעות במקרר להעצמת הטעמים
אני מורחת בנדיבות את הרוטב על הדג ואופה בתנור על רשת עם תבנית מתחת (לניקוז השומן) 10-12 דקות
בתיאבון!
Comments