חמש דקות הכנה ויש לכם תוספת דלת פחמימה לארוחה
מרכיבים:
כ 400 גרם שעועית ירוקה (אפשר גם צהובה) טרייה או קפואה
3-4 שיני שום טריות כתושות
מיץ מלימון טרי אחד
1 כף שמן זית
מלח
פלפל
הוראות הכנה:
שעועית טרייה- לחתוך את הקצוות של השעועית (כמו בתמונה)
לחלוט במים רותחים במשך כחמש דקות (או להפשיר כחצי שקית שעועית קפואה ואז אין צורך לחלוט)
לסנן היטב
לחמם במחבת גדולה שמן זית
להוסיף את השעועית
להוסיף את השום ולטגן בזהירות שלא יישרף כחצי דקה
להוסיף את הלימון, מלח ופלפל
לערבב היטב
ובתיאבון
שעועית ירוקה מכילה רק כ 5 גרם פחמימה ל100 גרם
לסדנת בישול דיגיטלית לסוכרת לחצו כאן
Comments